(010) 333 0 888

Uw Verhaal

Voor opdrachtgevers fungeren wij als vooruitgeschoven post in de arbeidsmarkt. Wij helpen met het invullen van belangrijke vaste én tijdelijke sleutelposities. Daarbij adviseren wij over arbeidsmarktcommunicatie en een passende wervingsstrategie. Wij vertellen úw verhaal op ónze manier aan het juiste talent.

Het Talent

Met dat talent zijn wij dagelijks in gesprek over carrièremogelijkheden, innovatieve projecten en de laatste technologische ontwikkelingen. Wij adviseren en helpen ze het juiste pad te vinden langs alle mogelijkheden en kansen. Ook via ons platform DataJobs.nl. In dat krachtenveld ontstaat - en faciliteren wij - voor u de verbinding.

Maatwerk

Iedere wervingsuitdaging is uniek. Daar passen wij onze werkwijze op aan. De specifieke data technologie is bij ons nooit leidend. Wel de mens daar achter. Dat geldt ook voor de manier waarop we de oplossing vorm geven. Of dat nu een traineeship, headhunting, talent-pooling, werving & selectie of interim oplossing is. Vorm volgt altijd de functie. Zo lang het voor u maar waarde toe voegt.

Ons Ecosysteem

Zelf hebben wij 100% de focus op data specialisten. Daar ligt onze passie. Met ons grote ecosysteem aan partners en bevriende organisaties zijn wij echter in staat om voor voor íeder wervingsvraagstuk een passende oplossing te vinden. Ook voor het uwe.