(010) 333 0 888

People

De persoon achter het profiel. Wat is zijn of haar verhaal? Wat zijn de ambities en drijfveren?

Werkwijze en visie

De drijvende kracht achter de oplossing van ieder dataprobleem is een combinatie van passie én talent. Alles draait om de juiste specialist op het juiste moment op de juiste plaats. Met onze jarenlange ervaring, onze inhoudelijk kennis en ons actieve netwerk kunnen wij dit -als geen ander- voor u regelen.

Onze dienstverlening is gebaseerd op 3 pijlers:

Data

Welke (data-)kennis en -ervaring heeft deze persoon?

Value

Wat voor waarde kan deze persoon toevoegen aan een organisatie? En wat voor waarde voegt de uitdaging toe aan het leven van deze persoon?

Ervaring

Wat ons dagelijks drijft is onze passie voor talent en technologie. Daarmee willen we een bijdrage leveren aan de levens en carrières van vele mensen. Vanuit onze ervaring zijn we in staat om het wervingsproces te overzien en bij te sturen wanneer nodig. We werken graag op een persoonlijke, inhoudelijke manier. Mét de nodige humor.

Trots

Met een gevoel van trots kijken wij terug op de vele partijen die we de afgelopen decennia bij elkaar hebben mogen brengen. Na een succesvolle samenwerking stopt het bij ons nooit. We houden contact. Om zo van elkaar te kunnen blijven leren.

Kwaliteit

Bij ons kiest u voor inhoud en ervaring. En geeft u kwaliteit voorrang boven kwantiteit.

Wij zitten er in voor de lange termijn. U toch ook?

Wie zijn wij?

Maurice Behre

Owner CheckData & DataJobs.nl

Raymond te Veldhuis

Owner CheckData & DataJobs.nl